Испрограмирајте посао из снова!
ПРИДРУЖИТЕ СЕ БИТЛАБУ

Имамо озбиљне амбиције ка реализацији глобалних ИТ пројеката и фокусирани смо на креирање тимова најбољих програмера из региона. BitLab је фокусиран на задовољство својих запослених, трудимо се да креирамо опуштену, пријатну и крајње успешну пословну атмосферу.

Тражимо искусне програмере као и студенте завршних година техничких факутелта (ЕТФ, ПМФ,..).

Очекује се оганизованост, одговорност и поштовање рокова.

Постаните дио нашег тима

БитЛаб одликује позитивно радно окружење, добри финансијски услови и сигурност посла. Зависно од пројеката, могући су различити облици сарадње (ангажовање на пуно радно вријеме, по пројекту,...), рад из канцеларије у Бањој Луци као и рад с удаљене локације. Да би постали дио тима на наведеним радним позицијама пријавите се! Наш тим за људске ресурсе ће Вас контактирати када се укаже расположиво радно мјесто које одговара Вашим квалификацијама.

Пријавите се за професоре/предаваче на ИТ курсевима

БитЛаб д.о.о., Бања Лука има више отворених позиција за професоре/предаваче. Пријавите се.

WordPress позиција front-end

Тражимо креативне сараднике са искуством у WordPress који могу самостално да комплетирају додјељени им пројект. Пожељан осјећај за дизајн.

Тражимо C#, AWS Lambda Containers + Cognito Identity програмера

Имате искуства са C#, AWS Lambda Containers+Cognito Identity друштвени сте, креативни, одговрни, спремни на изазове и вредни - придружите нам се. Битна нам је позитивна клима у тиму. Ми смо флексибилни. Можете радити с удаљене локације и из канцеларије, н

Курсеви и обуке

Учите и напредујте с нама.

Развој мобилних апликација

Предузећу BitLab д.о.о. расписује оглас за новог члана тима за развој мобилних апликација. Ангажовање на пуно радно време. Није битна локација.

Позиција за PHP/LARAVEL програмера у БитЛаб-у

[ПРИЈАВИ СЕ] БитЛаб тражи новог члана нашег #PHP тимa са добрим познавањем PHP и Laravela. Пожељно искуство у раду са Vue.

Aнгажовање на пословима маркетинга - продаје ИТ производа и услуга

БитЛаб д.о.о. (www.bitlab.rs) се бави развојем веб и моблиних апликација, хостингом и администрациојм сервера, едукацијом, организацијом догађаја, интернет маркетингом расписује конкурс новог члана тима.


Конкуришите onLine на posao@bitlab.rs

У вашој апликацији обавезно пошаљите CV, пратеће писмо, опис пројеката које сте радили и писмене препоруке уколико их имате.
Одговорићемо кандидатима у најбржем могућем року.