Испрограмирајте посао из снова!
ПРИДРУЖИТЕ СЕ БИТЛАБУ

Имамо озбиљне амбиције ка реализацији глобалних ИТ пројеката и фокусирани смо на креирање тимова најбољих програмера из региона. BitLab је фокусиран на задовољство својих запослених, трудимо се да креирамо опуштену, пријатну и крајње успешну пословну атмосферу.

Тражимо искусне програмере као и студенте завршних година техничких факутелта (ЕТФ, ПМФ,..).

Очекује се оганизованост, одговорност и поштовање рокова.

Постаните дио нашег тима

БитЛаб одликује позитивно радно окружење, добри финансијски услови и сигурност посла. Зависно од пројеката, могући су различити облици сарадње (ангажовање на пуно радно вријеме, по пројекту,...), рад из канцеларије у Бањој Луци као и рад с удаљене локације. Да би постали дио тима на наведеним радним позицијама пријавите се! Наш тим за људске ресурсе ће Вас контактирати када се укаже расположиво радно мјесто које одговара Вашим квалификацијама.

Отворена позиција за искусног VUE.js програмера

Могућ рад с удаљене локације или из канцеларије из Бања Луке.

Пријавите се за професоре/предаваче на ИТ курсевима

БитЛаб д.о.о., Бања Лука има више отворених позиција за професоре/предаваче. Пријавите се.

WordPress - Backend Web Developer

Senior Web Developer!

WordPress позиција front-end

Због повећаног броја пројеката потребни сараници за WordPress. Могући сви обилци ангажовања: по пројекту, дјеличично радно, пуно радно вријеме, из канцеларије или са удаљене локације

Тражимо C#, AWS Lambda Containers + Cognito Identity програмера

Имате искуства са C#, AWS Lambda Containers+Cognito Identity друштвени сте, креативни, одговрни, спремни на изазове и вредни - придружите нам се. Битна нам је позитивна клима у тиму. Ми смо флексибилни. Можете радити с удаљене локације и из канцеларије, н

Конкурс за позицију дизајнера: могуће запослење и пракса

BitLab д.о.о. Бања Лука је компанија је специјализована за развој веб и мобилних апликација, интерент маркетинг има могућност ангажовања дизајенра, као и укључивања младих у програм студентске праксе на посливима дизајна

Позиција за PHP/LARAVEL програмера у БитЛаб-у

[ПРИЈАВИ СЕ] БитЛаб тражи новог члана нашег #PHP тимa са добрим познавањем PHP и Laravela. Пожељно искуство у раду са Vue.

Aнгажовање на пословима маркетинга - продаје ИТ производа и услуга

БитЛаб д.о.о. (www.bitlab.rs) се бави развојем веб и моблиних апликација, хостингом и администрациојм сервера, едукацијом, организацијом догађаја, интернет маркетингом расписује конкурс новог члана тима.


Конкуришите onLine на posao@bitlab.rs

У вашој апликацији обавезно пошаљите CV, пратеће писмо, опис пројеката које сте радили и писмене препоруке уколико их имате.
Одговорићемо кандидатима у најбржем могућем року.