Isprogramirajte posao iz snova!
PRIDRUŽITE SE BITLABU

Imamo ozbiljne ambicije ka realizaciji globalnih IT projekata i fokusirani smo na kreiranje timova najboljih programera iz regiona. BitLab je fokusiran na zadovoljstvo svojih zaposlenih, trudimo se da kreiramo opuštenu, prijatnu i krajnje uspešnu poslovnu atmosferu.

Tražimo iskusne programere kao i studente završnih godina tehničkih fakutelta (ETF, PMF,..).

Očekuje se oganizovanost, odgovornost i poštovanje rokova.

Postanite dio našeg tima

BitLab odlikuje pozitivno radno okruženje, dobri finansijski uslovi i sigurnost posla. Zavisno od projekata, mogući su različiti oblici saradnje (angažovanje na puno radno vrijeme, po projektu,...), rad iz kancelarije u Banjoj Luci kao i rad s udaljene lokacije. Da bi postali dio tima na navedenim radnim pozicijama prijavite se! Naš tim za ljudske resurse će Vas kontaktirati kada se ukaže raspoloživo radno mjesto koje odgovara Vašim kvalifikacijama.

Otvorena pozicija za iskusnog VUE.js programera

Moguć rad s udaljene lokacije ili iz kancelarije iz Banja Luke.

Prijavite se za profesore/predavače na IT kursevima

BitLab d.o.o., Banja Luka ima više otvorenih pozicija za profesore/predavače. Prijavite se.

WordPress pozicija front-end

Tražimo kreativne saradnike sa iskustvom u WordPress koji mogu samostalno da kompletiraju dodjeljeni im projekt. Poželjan osjećaj za dizajn.

Tražimo C#, AWS Lambda Containers + Cognito Identity programera

Imate iskustva sa C#, AWS Lambda Containers+Cognito Identity društveni ste, kreativni, odgovrni, spremni na izazove i vredni - pridružite nam se. Bitna nam je pozitivna klima u timu. Mi smo fleksibilni. Možete raditi s udaljene lokacije i iz kancelarije, n

Kursevi i obuke

Učite i napredujte s nama.

Razvoj mobilnih aplikacija

Preduzeću BitLab d.o.o. raspisuje oglas za novog člana tima za razvoj mobilnih aplikacija. Angažovanje na puno radno vreme. Nije bitna lokacija.

Pozicija za PHP/LARAVEL programera u BitLab-u

[PRIJAVI SE] BitLab traži novog člana našeg #PHP tima sa dobrim poznavanjem PHP i Laravela. Poželjno iskustvo u radu sa Vue.

Angažovanje na poslovima marketinga - prodaje IT proizvoda i usluga

BitLab d.o.o. (www.bitlab.rs) se bavi razvojem web i moblinih aplikacija, hostingom i administraciojm servera, edukacijom, organizacijom događaja, internet marketingom raspisuje konkurs novog člana tima.


Konkurišite onLine na posao@bitlab.rs

U vašoj aplikaciji obavezno pošaljite CV, prateće pismo, opis projekata koje ste radili i pismene preporuke ukoliko ih imate.
Odgovorićemo kandidatima u najbržem mogućem roku.