USLUGE 3D VIZUALIZACIJE

3D vizualizacije imaju široku primjenu kod različitih vrsta projekata. Svaki objekat se može kvalitetno prikazati i prezentovati u bilo kojoj fazi izrade.

3D modeliranje (izrada 3D modela) spada među najzahtjevnije oblike bavljenja kompjuterskom grafikom. Poseban izazov je postići visoko realne prezentacije objekata zbog velikog broja faktora koji utiču na izgled završnog rendera.

Kreiramo visoko kvalitetne modele zgrada, kuća i svih ostalih objekata. Veliku pažnju posvećujemo postavljanju scene, opremanju okoline sa svim potrebnim elementima urbanog uređenja, rasvjeti i sl.

Kod izrade 3D modela enterijera potrebno je obratiti posebnu pažnju na detalje pošto su završni renderi ili animacija u relativno malom prostoru, u kojem bi nedostatak detalja došao do izražaja.

  • Izrada 3D modela
  • Vizualizacije interijera
  • Vizualizacije eksterijera
  • Digitalizacije nacrta (DWG)
  • 3D Animacije / Film / Video
  • Renderi za arhitektonske tendere
  • 360° virtuelne ture
  • Priprema promotivnog kataloga

3D INTERIJER

3D INTERIJER

Klijenti su često neodlučni, pa stvarnje savršenog 3D dizajna predstavlja pravi izazov. Vizuelizujte vaše ideje i pomozite im da svoju maštu pretvore u stvarnost.

VIŠE

3D EKSTERIJER

3D EKSTERIJER

Predstavite svoje arhitektonske ideje i lako ostvarite uspjeh u prodaji nekretnina.

3D vizualizacija garantuje da će vaši kupci biti zadovoljni.

VIŠE

360° VIRTUELNE TURE

360° VIRTUELNE TURE

Iskoristite savremenu tehnologiju i pozovite klijente da posjete svoje nove nekretnine prije završetka objekta.

3D virtuelne ture su odlične za reklamne svrhe.

VIŠE

3D ANIMACIJE

3D ANIMACIJE

Obezbijedite svojim klijentima stvarni doživljaj ulaganja u životni prostor.

Unaprijedite prodaju i privucite klijente uz izuzetne vizuelne mogućnosti.

VIŠE

Prednosti 3D vizualizacije

Poboljšava vizuelnu komunikaciju

Brz i jednostavan prikaz izgleda objekta od početka do završetka izgradnje.

Više opcija za realizaciju projekta

Menadžerima i klijentima je moguće da brzo i efikasno prikažu više rješenja projekta po pitanju izgleda, dizajna objekata, puteva.

Isplativost investicije

Uz relativno niska ulaganja u kreiranje 3D animacija, moguće je ostvariti visoke prihode. Investicija u marketing sa video animacijama može da vam omogući dobijanje veoma vrijednih ugovora.

Povećajte profit

Veći procenat prihvatanja ponuda, brži i uspješniji prodajni sastanci, smanjeni rizik i smanjena kašnjenja će poboljšati vaše poslovne rezultate.

Laka distribucija

Za razliku od distribucije fizičkih kopija crteža, znatno je jednostavnije prenijeti video snimak sa visokom rezolucijom na YouTube i poslati link većem broju učesnika projekta.

Primjenjivost i efikasnost

Sjajan način za plasiranje ideja ili projekata javnosti, posebno video koji je atraktivnije i efikasnije od prezentacija putem slika i tradicionalnih načina. Za projekte kreiramo web sajtove i mobilne aplikacije.

PROCES IZRADE PROJEKTA

Ovdje možete saznati više o toku izrade i standarda koje koristimo za realizaciju projekata.

Ako imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas.

KONTAKTIRAJTE NAS

PRVI KONTAKT

Na adresu 3d@bitlab.rs pošaljite potrebne nacrte,
.DWG crteže i tekstualne opise vaših ideja i zahtjeva.

PONUDA

Nakon razgovora sa klijentom i analize dostavljene dokumentacije, pripremamo prvu verziju projekta. Klijent zatim daje detaljne povratne informacije o prvoj verziji projekta i bira željene poglede. U ovoj fazi je najbitnije da se sve promjene prilagode i budu spremne za drugu verziju.

RADNA VERZIJA

Naši 3D stručnjaci razmatraju sve komentare klijenta i pripremaju drugu verziju. Klijent daje svoje mišljenje o novoj, drugoj verziji. Važno je napomenuti da slike dostavljene u određenim fazama projekta možda neće biti u visokoj rezoluciji kao u završnom koraku.

FINALNA VERZIJA PROJEKTA

Nakon prethodna dva koraka, renderujemo 3D prikaze u konačnom rješenju i ubacujemo završne dodatke tokom procesa postprodukcije kako bi se postiglo savršenstvo. Klijent prihvata konačno rješenje 3D projekta, ispunjava obaveze plaćanja i dobija fotorealistične 3D prikaze.

360° VIRTUELNE TURE

VIDI VIŠE

3D ANIMACIJE / VIDEO

VIDI VIŠE

00 387 66 516 174
00 387 51 963 293

office@bitlab.rs

Jevrejska bb (Zanatski centar)
78000 Banja Luka, RS/BiH