3D Animacije

KRATKI KOMERCIJALNI 3D VIDEO ZAPISI SU NAJBOLJI ALATI ZA PREZENTACIJU NOVIH GRAĐEVINSKIH OBJEKATA KAO I DIZAJNA INTERIJERA

Video zapisi, poput reklama, često se koriste za promociju na internet sajtovima, kampanjama putem društvenih mreža, Youtube ili projektora u toku događaja.

KAKO SE KREIRAJU ANIMACIJE ZA MARKETINŠKE SVRHE?

3D animacije se koriste za prezentaciju arhitektonskih projekata, dizajna enterijera, prezentaciju objekata.                  Kreiraju se na sličan način kao tradicionalne animacije za crtani film. Pravi se serija slika, jedne za drugom, s najmanje 24 slike u sekundi.

Da bi se animacija pripremila za klijenta, prvo pokušavamo da napravimo scenario sa svim informacijama koje su povezane sa animacijom. Nakon dobijanja saglasnosti, grafički stručnjaci pripremaju snimak date okoline, enterijera ili objekta. Nakon predstavljanja klijentu i odabira finalnih snimaka, pozabavićemo se detaljima, renderovanjem i isijecanjem koristeći profesionalni softver.

MONTAŽA I POSTPRODUKCIJA

Na kraju dodajemo muziku, glasovne i po potrebi tekstualne poruke, itd. Animacije kreiramo pomoću Autodesk 3DS Max i VRai softvera.

NI JEDNA ČAŠICA PRIJE VOŽNJE

ŽIVOT NIJE IGRA - USPORI

NE KORISTI TELEFON DOK VOZIŠ

Recite nam svoje ideje, a mi ćemo ih pretvoriti u stvarnost.

KONTAKTIRAJTE NAS

Podrška

Copyright © 2018 | bitlab.rs Sva prava su zadržana.