O nama

Naš fokus u arhitekturi je usmjeren na 3D vizuelizacija sa idejom da pruži kompletnu uslugu digitalne podrške promocije nekretnina prije izgradnje. Bogato iskustvo smo stekli kroz saradnju sa arhitektonskim biroima i građevinskim preduzećima.

Nastojimo da usluge koje pružamo budu na najvišem nivou, da pored kvaliteta vizuelizacije u potpunosti zadovoljimo zahtjeve naših klijenata i projekte završimo u dogovorenom roku. Cilj nam je da sa svakim klijentom uspostavimo dugoročnu saradnju koja se temelji na međusobnom povjerenju.

Naši klijenti su naša najveća vrjednost, a njihovi interesi su naš prioritet.

Radni proces

PRIMJER RADNOG PROCESA

Naše vrjednosti

Znamo šta radimo

Za uspješnu relizaciju potrebno je više od dobrih rendera. Iskustvo na projektovanju i upravljanju projektima, marketingu i drugim oblastima

Visoka dostupnost

Tokom cijelog projekta održavamo komunikaciju s klijentom. Interakcijom sa klijentom osigurava najbolje rješenje.

Kvalitet bez kompromisa

Sve što može kvalitetno da se uradi u realnom roku, uradićemo. Obećanja dajemo samo za ono što možemo da ispunimo, a možemo mnogo toga.

Sve na jednom mjestu

3D vizuelizacije pretvorićemo u kreativna marketinška rešenja za prodaju vaših nekretnina.

Najviše za najmanje

Najbolji odnos investiranog i dobijenog. Strategija povoljnih cijena i visokog kvaliteta omogućava da nam se klijenti vraćaju ponovo, na obostrano zadovoljstvo.

Foto ili realni prikaz

Da li želite da objekat na renderu izgleda kao kad se izgradi ili kao umjetnička fotografija? Razlike su veoma bitne. Mi to znamo.

Recite nam svoje ideje, a mi ćemo ih pretvoriti u stvarnost.

KONTAKTIRAJTE NAS

Podrška

Copyright © 2018 | bitlab.rs Sva prava su zadržana.