Kako radimo

Proces rada prilagođavamo projektu. Slijedi primjer radnog procesa za jedan projekat.

KORAK I - Potrebna dokumentacija

Osnove, presjeci, izgledi u .dwg ili sličnom formatu

Potrebni su nam crteži iz kojih je moguće sagledati dimenzije objekta. Poželjno je da nam dostavite tehničke crteže u .dwg ili sličnom formatu.

Što su crteži precizniji, manje vremena je potrebno za realizaciju. Ukoliko nemate sve podatke, u dogovoru sa vama napravićemo improvizaciju.

KORAK I - Potrebna dokumentacija

Fotografije, referentne slike

Dostavite nam referentne fotografije objekta i materijala koji će se koristiti. Što više informacija dobijemo, manje je vremena potrebno za dobijanje konačnog rezultata. Ukoliko nismo u mogućnosti da obavimo snimanje terena, poželjno je da nam pošaljete fotografije ili opis lokacije.

KORAK II – Izrada probnog 3D modela

Izrada probnog modela (bez materijalizacije)

Iz dostavljenih informacija napravićemo 3D model, na osnovu kojeg ćete izvršiti provjeru konstrukcijskih detalja i izabrati poglede za izradu rendera. Za složenije projekte ovaj korak se radi bez materijalizacije.

KORAK III - Test renderi

Korekcije na modelu sa bojama, materijalima, osvetljenjem

Nakon što izaberemo poglede i uradimo eventualne izmjene na na modelu, postavljamo materijale i osvetljenje. Na osnovu ovih rendera radite potrebne korekcije. U zavisnosti od složenosti objekta ovaj postupak ponavljamo jedan do dva puta u okviru dogovorene cijene.

KORAK IV - Test renderi

Finalne korekcije na modelu sa okolnim uređenjem

Na predfinalnim renderima unosimo sve ispravke koje nam pošaljete i dodajemo elemente spoljnjeg uređenja. Ako je potrebno dodati automobile, ljude i slično, to se takođe radi u ovoj fazi. Prethodni koraci su uglavnom dovoljni da se postigne željeni rezultat.

KORAK V - Finalni renderi

Slike u punoj rezoluciji

Kada su model, boje, materijali i spoljašnje uređenje u potpunosti potvrđeni, prelazimo na izradu konačnih rendera u dogovorenoj rezoluciji. Svaka promjena na konačnim renderima se dodatno naplaćuje.

Promjena na finalnim renderima iziskuje dodatno vrijeme i novac.

Recite nam svoje ideje, a mi ćemo ih pretvoriti u stvarnost.

KONTAKTIRAJTE NAS

Podrška

Copyright © 2018 | bitlab.rs Sva prava su zadržana.